-
1
-
2
-
3
Dietary Heme-Containing Proteins: Structures, Applications, and Challenges
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Technological innovation of firms in China: Past, present, and future
Veröffentlicht in Asia Pacific journal of management
VolltextArtikel -
7
-
8
Green management, firm innovations, and environmental turbulence
Veröffentlicht in Business strategy and the environment
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Institutional support and firms’ entrepreneurial orientation in emerging economies
Veröffentlicht in Long range planning
VolltextArtikel -
12
Natural and synthetic protein filaments in foodstuffs: Similarity and difference
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Managerial ties, absorptive capacity, and innovation
Veröffentlicht in Asia Pacific journal of management
VolltextArtikel -
18
Contact network analysis of Covid-19 in tourist areas-Based on 333 confirmed cases in China
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
19
-
20
Network Architecture and Firm Performance: A Resources-Based View
Veröffentlicht in Frontiers of business research in China
VolltextArtikel