-
1
Analysis of Milk Fatty Acids by Gas-Liquid Chromatography
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
Fatty Acid Composition of the Lipids from Pooled, Raw Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
3
Fatty Acid Composition of the Diglycerides from Lipolyzed Milk Fat
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Fatty Acid Composition of the Monoglycerides from Lipolyzed Milk Fat
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
8
-
9
Recovery of Added Monoglycerides from Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Lipolysis by a B-Esterase Preparation from Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
14
Interfacial Tensions of Lipolyzed Milk Fat-Water Systems
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
15
Total Monoglyceride Content of Some Dairy Products
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
The future of pathology: a Delphi study by pathology department chairmen
Veröffentlicht in Academic Medicine
VolltextArtikel -
20
Electron microscopic observations of rabbit leucocytic pyrogen
Veröffentlicht in Experimental and molecular pathology
VolltextArtikel