-
1
-
2
Preparation, characterization and properties of starch-based wood adhesive
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
3
-
4
The effect of xanthan on short and long-term retrogradation of rice starch
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
5
-
6
Alpha-cyclodextrin: Enzymatic production and food applications
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Highland Barley Starch: Structures, Properties, and Applications
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
12
-
13
γ-Cyclodextrin: a review on enzymatic production and applications
Veröffentlicht in Applied microbiology and biotechnology
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Effects of urea on freeze–thaw stability of starch-based wood adhesive
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20