-
1
-
2
Natural antioxidant effect from peanut skins in honey-roasted peanuts
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Elaboration process, chemical and sensory analysis of fried-salted soybean
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Essential oils of Achyrocline satureioides, Achyrocline alata and Achyrocline tomentosa
Veröffentlicht in Planta medica
VolltextArtikel -
13
Extraction of antioxidant components from peanut skins
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
VolltextArtikel -
14
-
15
Analysis of the essential oil of Grindelia discoidea
Veröffentlicht in Planta medica
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Seed lipid components of Solanum argentinum
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
20
Essential oil variation in Tagetes minuta populations
Veröffentlicht in Biochemical systematics and ecology
VolltextArtikel