-
1
-
2
PALATABILITY OF KALE IN RELATION TO COOKING PROCEDURE AND VARIETY
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
-
4
Developing Wafers and Biscuits of Varying Protein Content1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
STUDIES OF THE METABOLISM OF WOMEN
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
10
DEVELOPING WAFERS AND BISCUITS OF VARYING PROTEIN CONTENT
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
11
A Rankit Analysis of Paired Comparisons for Measuring the Effect of Sprays on Flavor
Veröffentlicht in Biometrics
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
New genetic loci link adipose and insulin biology to body fat distribution
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel