-
1
Antibacterial and antifungal activities of thymol: A brief review of the literature
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
Luteolin as an anti-inflammatory and neuroprotective agent: A brief review
Veröffentlicht in Brain research bulletin
VolltextArtikel -
3
Nutritional Composition and Biological Properties of Sixteen Edible Mushroom Species
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
4
Neuroprotective effects of chrysin: From chemistry to medicine
Veröffentlicht in Neurochemistry international
VolltextArtikel -
5
-
6
Chlorogenic Acid and Mental Diseases: From Chemistry to Medicine
Veröffentlicht in Current neuropharmacology
VolltextArtikel -
7
-
8
Nutritional Factors Associated with Dental Caries across the Lifespan: A Review
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Development of Enriched Oil with Polyphenols Extracted from Olive Mill Wastewater
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel