-
1
-
2
-
3
Anthocyanins from Purple Tomatoes as Novel Antioxidants to Promote Human Health
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
4
-
5
Optimizing shelf life conditions for anthocyanin-rich tomatoes
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
6
-
7
Targeted knockout of the gene OsHOL1 removes methyl iodide emissions from rice plants
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
8
Purple as a tomato: towards high anthocyanin tomatoes
Veröffentlicht in Trends in plant science
VolltextArtikel -
9
-
10
Tomato R2R3-MYB Proteins SlANT1 and SlAN2: Same Protein Activity, Different Roles
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Evidences for a Nutritional Role of Iodine in Plants
Veröffentlicht in Frontiers in plant science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Transcript Profiling of the Anoxic Rice Coleoptile
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
17
-
18
Low oxygen response mechanisms in green organisms
Veröffentlicht in International journal of molecular sciences
VolltextArtikel -
19
In pursuit of purple: anthocyanin biosynthesis in fruits of the tomato clade
Veröffentlicht in Trends in plant science
VolltextArtikel -
20