-
1
-
2
-
3
Thermodynamic properties of drying process and water absorption of rice grains
Veröffentlicht in CYTA: journal of food
VolltextArtikel -
4
Dormancy of safflower seeds: effect of storage and cold stratification
Veröffentlicht in Journal of seed science
VolltextArtikel -
5
-
6
Thermodynamic properties of water desorption of forage turnip seeds
Veröffentlicht in Acta scientiarum. Agronomy
VolltextArtikel -
7
-
8
Mathematical modelling of thin-layer drying in peanut fruit
Veröffentlicht in Ciência agronômica
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Physiological potential of peanut seeds submitted to drying and storage
Veröffentlicht in Journal of seed science
VolltextArtikel -
12
Quality of second season soybean submitted to drying and storage
Veröffentlicht in Pesquisa agropecuária tropical
VolltextArtikel -
13
Modelagem matemática da secagem dos frutos de amendoim em camada delgada
Veröffentlicht in Ciência agronômica
VolltextArtikel -
14
-
15
Compressive strength of corn kernels subjected to drying under different rest periods
Veröffentlicht in Ciência agronômica
VolltextArtikel -
16
PROPRIEDADES FÍSICAS DOS FRUTOS DE AMENDOIM DURANTE A SECAGEM
Veröffentlicht in Caatinga
VolltextArtikel -
17
-
18
PROPRIEDADES FÍSICAS DOS FRUTOS DE AMENDOIM DURANTE A SECAGEM
Veröffentlicht in Caatinga
VolltextArtikel -
19
Mathematical modeling of the drying process of corn ears
Veröffentlicht in Acta scientiarum. Agronomy
VolltextArtikel -
20
Mechanical properties of rough and dehulled rice during drying
Veröffentlicht in International journal of food studies
VolltextArtikel