-
1
-
2
The Controversial Role of Human Gut Lachnospiraceae
Veröffentlicht in Microorganisms (Basel)
VolltextArtikel -
3
Exploitation of vegetables and fruits through lactic acid fermentation
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
4
How the sourdough may affect the functional features of leavened baked goods
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
5
Stress Physiology of Lactic Acid Bacteria
Veröffentlicht in Microbiology and molecular biology reviews
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Environmental impact of omnivorous, ovo-lacto-vegetarian, and vegan diet
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Microbiota and metabolome associated with immunoglobulin A nephropathy (IgAN)
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel