-
1
-
2
Effect of Mixed Cultures on Microbiological Development in Berliner Weisse Beer
Veröffentlicht in Fermentation (Basel)
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Bioplásticos Comestíveis Ativos: Prospecção Tecnológica e Estado da Arte
Veröffentlicht in Revista Virtual de Química
VolltextArtikel -
9
-
10
Portable solutions for quality control of beers: a review
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
11
Charcoal production from waste pequi seeds for heat and power generation
Veröffentlicht in Waste management (Elmsford)
VolltextArtikel -
12
-
13
Comparison between barley malt protein quantification methods
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
14
Advances in dry hopping for industrial brewing: a review
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
15
-
16
Advances in dry hopping for industrial brewing: a review
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
17
-
18
Comparison between barley malt protein quantification methods
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
19
-
20