-
1
-
2
-
3
Physical Properties of Egg White−Dialdehyde Starch Films
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
4
Properties of Ultraviolet Irradiated Protein Films
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
5
Laboratory composting of extruded poly(lactic acid) sheets
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Heat Curing of Soy Protein Films at Selected Temperatures and Pressures
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
9
Soy protein isolate–dialdehyde starch films
Veröffentlicht in Industrial crops and products
VolltextArtikel -
10
-
11
Edible Bilayer Films from Zein and Grain Sorghum Wax or Carnauba Wax
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
12
Water vapor transport parameters of a cast wheat gluten film
Veröffentlicht in Industrial crops and products
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Grain sorghum wax as an edible coating for gelatin-based candies
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel