-
1
Drying Technologies: Vehicle to High-Quality Herbs
Veröffentlicht in Food engineering reviews
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Phenolic content and antioxidant capacity of Cypriot wines
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Clarification of high-added value products from olive mill wastewater
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
10
Environmental impacts from the solar energy technologies
Veröffentlicht in Energy policy
VolltextArtikel -
11
Nanofiltration of brackish groundwater by using a polypiperazine membrane
Veröffentlicht in Desalination
VolltextArtikel -
12
Separation and recovery of proteins and sugars from Halloumi cheese whey
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
13
Ultrafiltration optimization for the recovery of β-glucan from oat mill waste
Veröffentlicht in Journal of membrane science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20