-
1
Physical and chemical properties of pomegranate fruit accessions from Croatia
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
S-RNase based S-genotyping of Croatian sweet cherry (Prunus avium L.) genotypes
Veröffentlicht in Scientia horticulturae
VolltextArtikel -
7
-
8
Lemon (Citrus limon [L.] Burm.) - production, rootstocks and varieties
Veröffentlicht in Pomologia Croatica
VolltextArtikel -
9
Propagation, varieties and rootstocks of pistachios
Veröffentlicht in Pomologia Croatica
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Uzgoj, nutritivna svojstva i korištenje žižule (Ziziphus jujuba Mill.)
Veröffentlicht in Glasnik zastite bilja
VolltextArtikel -
14
-
15
Klijavost peludi i brzina rasta peludnih cijevi sorata trešnje
Veröffentlicht in Pomologia Croatica
VolltextArtikel -
16
-
17
Pomološke i kemijske osobine introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)
Veröffentlicht in Pomologia Croatica
VolltextArtikel -
18
Pregled štetne entomofaune u proizvodnji šipka (Punica granatum L.) u svijetu
Veröffentlicht in Pomologia Croatica
VolltextArtikel -
19
-
20