-
1
The increased risk zones of bladder cancer emergence
Veröffentlicht in Kubanskiĭ nauchnyĭ medit︠s︡inskiĭ vestnik
VolltextArtikel -
2
-
3
Molecular structure and properties of κ-carrageenan-gelatin gels
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
4
Modified Fish Gelatin as an Alternative to Mammalian Gelatin in Modern Food Technologies
Veröffentlicht in Polymers
VolltextArtikel -
5
Glass transition of aluminum melt. Molecular dynamics study
Veröffentlicht in Journal of non-crystalline solids
VolltextArtikel -
6
Polyelectrolyte Polysaccharide-Gelatin Complexes: Rheology and Structure
Veröffentlicht in Polymers
VolltextArtikel -
7
Tailoring Cod Gelatin Structure and Physical Properties with Acid and Alkaline Extraction
Veröffentlicht in Polymers
VolltextArtikel -
8
Rheological Properties of Fish Gelatin Modified with Sodium Alginate
Veröffentlicht in Polymers
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20