-
1
Monitoring of Chicken Meat Quality By Plant Dye Based Sensor
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
2
Development of on package indicator sensor for real-time monitoring of meat quality
Veröffentlicht in Veterinary World
VolltextArtikel -
3
-
4
Effect of age and gender on the processing characteristics of buffalo meat
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
5
Carcass traits and value of meat and byproducts of buffalo
Veröffentlicht in Indian journal of animal sciences
VolltextArtikel -
6
Preparation and storage stability of meat spread developed from spent hens
Veröffentlicht in Veterinary World
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
EFFECT OF FLUID WHEY INCORPORATION ON QUALITY OF CHEVON NUGGETS
Veröffentlicht in Italian journal of food science
VolltextArtikel -
13
-
14
Effect of seasonal variations on primary physiological responses of yak
Veröffentlicht in Indian journal of animal sciences
VolltextArtikel -
15
Importance of food safety management in meat value chain
Veröffentlicht in INDIAN JOURNAL OF ANIMAL HEALTH
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Feeding regiments a!ecting meat quality characteristics
Veröffentlicht in MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu
VolltextMagazinearticle -
19
Innovative technologies for the quality improvement of bu!alo meat
Veröffentlicht in MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu
VolltextMagazinearticle -
20