-
1
Antioxidant activity of caffeic acid (3,4-dihydroxycinnamic acid)
Veröffentlicht in Toxicology (Amsterdam)
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Antioxidant activity of eugenol: a structure-activity relationship study
Veröffentlicht in Journal of medicinal food
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Antioxidant and anticholinergic properties of olivetol
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Antioxidants and antioxidant methods: an updated overview
Veröffentlicht in Archives of toxicology
VolltextArtikel -
12
Rosmarinic acid: a potent carbonic anhydrase isoenzymes inhibitor
Veröffentlicht in Turkish journal of chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Capsaicin: a potent inhibitor of carbonic anhydrase isoenzymes
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel