-
1
-
2
Evaluation of the genetic viability of metapopulation scenarios for the Iberian lynx
Veröffentlicht in Animal conservation
VolltextArtikel -
3
-
4
Is lactate an undervalued functional component of fermented food products?
Veröffentlicht in Frontiers in microbiology
VolltextArtikel -
5
-
6
Kinetic study of the acid hydrolysis of sugar cane bagasse
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Spatial segregation between Iberian lynx and other carnivores
Veröffentlicht in Animal biodiversity and conservation
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Biorefinery of olive pruning using various processes
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel -
18
Hydrothermal treatment and ethanol pulping of sunflower stalks
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel -
19
Inhibitory Activity of Cheese Whey Fermented with Kefir Grains
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
20