-
1
Using Edible Coating to Enhance Nutritional and Sensory Qualities of Baby Carrots
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
A comparison of lycopene and astaxanthin absorption from corn oil and olive oil emulsions
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
4
-
5
Intestinal absorption and tissue distribution of carotenoids
Veröffentlicht in The Journal of Nutritional Biochemistry
VolltextArtikel -
6
Properties of retinoids : Structure, handling, and preparation
Veröffentlicht in Molecular biotechnology
VolltextArtikel -
7
Absorption of canthaxanthin by the rat is influenced by total lipid in the intestinal lumen
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Metabolism of carotenoid analogs in humans
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
12
[8] Reversed-phase high-performance liquid chromatography of retinyl esters
Veröffentlicht in Methods in Enzymology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Analysis of Retinoids and Carotenoids: Problems Resolved and Unsolved
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
19
Estimating Derivatives of Pharmacokinetic Response Curves with Varying Bandwidths
Veröffentlicht in Biometrics
VolltextArtikel -
20
Excess vitamin E decreases canthaxanthin absorption in the rat
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel