-
1
An Integrated Model of Heat Transfer in Meat Products during Multistage Operations
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
2
Multispectral imaging for determination of astaxanthin concentration in salmonids
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Image analysis of pellet size for a control system in industrial feed production
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
6
Simulated recalls of fish products in five Nordic countries
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Analysis of the production of salmon fillet – Prediction of production yield
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
13
-
14
A fully robust PARAFAC method for analyzing fluorescence data
Veröffentlicht in Journal of chemometrics
VolltextArtikel -
15
Multispectral Image Analysis for Robust Prediction of Astaxanthin Coating
Veröffentlicht in Applied spectroscopy
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Cod and rainbow trout as freeze-chilled meal elements
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
19
-
20