-
1
-
2
-
3
Effect of dietary vitamin E levels on oxidative stability of trout fillets
Veröffentlicht in Aquaculture
VolltextArtikel -
4
-
5
Available biotin content of various feed ingredients [Availability to the chick]
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Minimally Invasive versus Open Hallux Valgus Surgery
Veröffentlicht in Foot & ankle orthopaedics
VolltextArtikel -
12
-
13
Complications After Resection of Os Trigonum or Posterior Talar Process
Veröffentlicht in Foot & ankle orthopaedics
VolltextArtikel -
14
Requirement and utilization of ascorbic acid and ascorbic sulfate in juvenile rainbow trout
Veröffentlicht in Aquaculture
VolltextArtikel -
15
Survival of the Scandinavian Total Ankle Replacement (STAR)
Veröffentlicht in Foot & ankle orthopaedics
VolltextArtikel -
16
Pes Planovarus – The Description of a New Foot Form
Veröffentlicht in Foot & ankle orthopaedics
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Effect of biotin supplementation on the vLa4 of thoroughbred horses
Veröffentlicht in Journal of equine veterinary science
VolltextArtikel -
20