-
1
Determining Costs of Information System
Veröffentlicht in Journal of chemical documentation
VolltextArtikel -
2
Technical Information for Research Program Management
Veröffentlicht in Journal of chemical documentation
VolltextArtikel -
3
-
4
MEASUREMENT OF TEXTURE IN BAKED-POTATO TISSUE
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
MEASUREMENT OF TEXTURE IN BAKED‐POTATO TISSUE 1
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
MEASUREMENT OF TEXTURE IN BAKED‐POTATO TISSUE1
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
The Science Information Exchange as a Source of Information
Veröffentlicht in Special libraries
VolltextArtikel -
13
-
14
PECTINS AND THE TEXTURE OF COOKED POTATOES
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
PECTINS AND THE TEXTURE OF COOKED POTATOES 1
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Multidisciplinary Information Sources
Veröffentlicht in Journal of chemical documentation
VolltextArtikel -
20