-
1
Mass Selection in a Pig Population: Correlated Changes in Carcass Merit
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
2
Mass Selection in a Pig Population: Realized Heritabilities
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
3
-
4
Yields and Dimensions of Pork Bellies in Relation to Carcass Measurements
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
5
SELECTION LIMITS: HAVE THEY BEEN REACHED WITH PIGS?
Veröffentlicht in Canadian journal of animal science
VolltextArtikel -
6
Breed cross comparisons of beef cow productivity relative to winter feed inputs
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
7
Recent trends in carcass performance of the commercial hog population in Canada
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
8
-
9
Live body measurements from first-cross and backcross females
Veröffentlicht in Canadian journal of animal science
VolltextArtikel -
10
Where Should we be Going in Animal Breeding Research?
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Distribution and composition of porcine carcass fat
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
14
CHANGES IN THE CHARACTERISTICS OF COMMERCIAL HOG CARCASSES IN CANADA
Veröffentlicht in Canadian journal of animal science
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Mass Selection in a Pig Population: Correlated Responses in Preweaning Growth
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
18
Genetic Aspects of Disease Resistance
Veröffentlicht in Canadian veterinary journal
VolltextArtikel -
19
Pig breeding: current programs vs. future production requirements
Veröffentlicht in Canadian journal of animal science
VolltextArtikel -
20
Milk yield and composition in first-cross and backcross beef cows
Veröffentlicht in Canadian journal of animal science
VolltextArtikel