-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Effect of glutenin subunits on the baking quality of Brazilian wheat genotypes
Veröffentlicht in Bragantia
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Functionality of cassava genotypes for waxy starch
Veröffentlicht in Pesquisa agropecuaria brasileira
VolltextArtikel -
13
-
14
Starch–Carboxymethyl Cellulose (CMC) Mixtures Processed by Extrusion
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
15
Characterization of young bamboo culm starch from Dendrocalamus asper
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
16
-
17
Physicochemical and structural characteristics of rice starch modified by irradiation
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
Bambusa vulgaris starch: Characterization and technological properties
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
20