-
1
-
2
-
3
CD 1104 - extra strong wheat with high yield potential
Veröffentlicht in Crop breeding and applied biotechnology
VolltextArtikel -
4
CD 1805 - Wheat with flour characteristics for cookie baking
Veröffentlicht in Crop breeding and applied biotechnology
VolltextArtikel -
5
-
6
CD 154: strong gluten wheat with high yield potential
Veröffentlicht in Bioscience journal
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
CD 123 - Wheat bread for white flour in cool regions of Brazil
Veröffentlicht in Crop breeding and applied biotechnology
VolltextArtikel -
10
Número ótimo de ensaios de competição de trigo em diferentes regiões de adaptação
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
CD 121 - cultivar with flour characteristics for cookie baking
Veröffentlicht in Crop breeding and applied biotechnology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
CD 117: nova cultivar de trigo de ampla adaptação
Veröffentlicht in Pesquisa agropecuaria brasileira
VolltextArtikel -
19
CD 150 - short wheat cultivar with high quality and high yield
Veröffentlicht in Crop breeding and applied biotechnology
VolltextArtikel -
20