-
1
Enzyme inactivation kinetics: Coupled effects of temperature and moisture content
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
Conceptual design of a mass parallelized PEF microreactor
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Electroporation of cells in microfluidic devices: a review
Veröffentlicht in Analytical and bioanalytical chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
The microheater: A new tool for rapid determination of food kinetics
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
15
Inactivation of L. plantarum in a PEF microreactor
Veröffentlicht in Innovative food science & emerging technologies
VolltextArtikel -
16
-
17
Screening and spray drying of enzymes and probiotics
Veröffentlicht in New Food
VolltextMagazinearticle -
18
-
19
-
20