-
1
Influence of animal age on the tenderness of beef: Muscle differences
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
2
OBJECTIVE-SUBJECTIVE ASSESSMENT OF MEAT TENDERNESS
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
3
The influence of two kinds of protected lipid supplement on the flavor of lamb
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
A STUDY OF "SWEET" FLAVOR IN LAMB PRODUCED BY FEEDING PROTECTED SUNFLOWER SEED
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Effect of meat flavor of period of feeding a protected lipid supplement to lambs
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
Effect of a protected lipid supplement on flavor properties of beef
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
Use of a protected lipid supplement to modify the flavor of mutton
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Effect of Aspirin on Disability-free Survival in the Healthy Elderly
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel -
13
-
14
Effect of Aspirin on All-Cause Mortality in the Healthy Elderly
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Pioglitazone after Ischemic Stroke or Transient Ischemic Attack
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
The Low-redshift Lyman Continuum Survey. II. New Insights into LyC Diagnostics
Veröffentlicht in The Astrophysical journal
VolltextArtikel