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Antioxidant activities of polyphenols from sage ( Salvia officinalis)
Veröffentlicht in Food chemistry
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Antioxidant and radical scavenging activities of polyphenols from apple pomace
Veröffentlicht in Food chemistry
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Flavonoid and phenolic glycosides from Salvia officinalis
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
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Radioprotective Properties of Polyphenols from Phyllanthus amarus Linn
Veröffentlicht in JOURNAL OF RADIATION RESEARCH
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Polyphenolic constituents of blackcurrant seed residue
Veröffentlicht in Food chemistry
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Constitution of some chemical components of apple seed
Veröffentlicht in Food chemistry
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Rosmarinic acid derivatives from Salvia officinalis
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
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Identification and quantification of major polyphenols in apple pomace
Veröffentlicht in Food chemistry
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Isolation and identification of procyanidins in apple pomace
Veröffentlicht in Food chemistry
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Isolation and Characterisation of Procyanidins from Rumex obtusifolius
Veröffentlicht in Phytochemical analysis
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