-
1
Biofunctional Properties of Caseinophosphopeptides in the Oral Cavity
Veröffentlicht in Caries research
VolltextArtikel -
2
Bitterness in Bacillus proteinase hydrolysates of whey proteins
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
Enzymatic debittering of food protein hydrolysates
Veröffentlicht in Biotechnology advances
VolltextArtikel -
5
-
6
Direct nanoHPLC-ESI-QTOF MS/MS analysis of tryptic caseinophosphopeptides
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
Thermal stability of soy protein isolate and hydrolysate ingredients
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Posttraumatic intraabdominal pseudoaneurysms in children
Veröffentlicht in Journal of pediatric surgery
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20