-
1
Lipids and Fatty Acids in Italian Durum Wheat ( Triticum durum Desf.) Cultivars
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Antioxidant Properties of Seeds from Lines of Artichoke, Cultivated Cardoon and Wild Cardoon
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Flavanones in Citrus fruit: Structure–antioxidant activity relationships
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Balance between nutrients and anti-nutrients in nine Italian potato cultivars
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
TOTAL QUALITY INDEXES FOR EXTRA-VIRGIN OLIVE OILS
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
18
-
19
Influence of solvents on the antioxidant property of flavonoids
Veröffentlicht in Die Nahrung
VolltextArtikel -
20
Sebacic acid binding to human plasma albumin
Veröffentlicht in Biochemical pharmacology
VolltextArtikel