-
1
In vitro analysis of iron chelating activity of flavonoids
Veröffentlicht in Journal of inorganic biochemistry
VolltextArtikel -
2
Iron reduction potentiates hydroxyl radical formation only in flavonols
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Isoflavones Reduce Copper with Minimal Impact on Iron In Vitro
Veröffentlicht in Oxidative medicine and cellular longevity
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
In vitro platelet antiaggregatory properties of 4-methylcoumarins
Veröffentlicht in Biochimie
VolltextArtikel -
13
-
14
In vitro characteristics of 1-phenyl-3-methyl-4-acylpyrazol-5-ones iron chelators
Veröffentlicht in Biochimie
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
In vitro evaluation of copper-chelating properties of flavonoids
Veröffentlicht in RSC advances
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
In vitro copper-chelating properties of flavonoids
Veröffentlicht in Free radical biology & medicine
VolltextArtikel