-
1
-
2
The effect of encapsulants on the heat of sorption in vacuum-dried cajá powder
Veröffentlicht in Ciência agronômica
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Isotherms and isosteric heat of sorption of two varieties of Peruvian quinoa
Veröffentlicht in Scientia Agropecuaria
VolltextArtikel -
9
Water adsorption isotherms and thermodynamic properties of cassava bagasse
Veröffentlicht in Thermochimica acta
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Optical and Structural Properties of Zein-Xanthan Gum Biofilms
Veröffentlicht in Macromolecular symposia.
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Distribution of aflatoxin contamination in maize samples
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Isotherms and isosteric heat of sorption of two varieties of Peruvian quinoa
Veröffentlicht in Scientia agropecuaria
VolltextArtikel -
19
-
20