-
1
Single cell oil (SCO) production by Fusarium species using cheese whey as a substrate
Veröffentlicht in Mljekarstvo
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
GELENEKSEL ÜRÜNLERİMİZDEN OLAN KÖFTÜRÜN BAZI BİYOAKTİF, FİZİKOKİMYASAL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
5
Geleneksel ürünlerimizden olan köftürün bazı biyoaktif, fizikokimyasal ve kimyasal özellikleri
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Comparison of Fatty Acid Esterification Methods in Edible Oils (Turkish with English Abstract)
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
9
Can Cholesterol Decreased From Foods? (Turkish with English Abstract)
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
10
-
11