-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Release of Phosphorus from Phytate by Natural Lactic Acid Fermentation
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
10
Bioavailability of iron in fermented soybeans
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
Nutritional Improvement of Sorghum by Fermentation
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
B-vitamin content of natural lactic acid fermented cornmeal
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
TOXICITY EVALUATION OF STRAINS OF CELLULOMONAS
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
16
The regulation and activation potential of autoreactive B cells
Veröffentlicht in Immunologic research
VolltextArtikel -
17
Natural Lactic Acid Fermentation of Corn Meal
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
18
-
19
Yeast mutants containing elevated methionine
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20