-
1
-
2
-
3
-
4
Volatile and Sensory Characterization of La Mancha Trujillo Melons over Three Consecutive Harvests
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
5
-
6
Nonsuppressed ion chromatographic determination of total calcium in milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
7
-
8
The aroma of La Mancha Chelva wines: Chemical and sensory characterization
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
9
Rheological Properties of Rennet Gels Containing Milk Protein Concentrates
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
10
-
11
apoplastic antioxidant enzymatic system in the wood-forming tissues of trees
Veröffentlicht in Trees (Berlin, West)
VolltextArtikel -
12
-
13
Improved finger-knuckle-print authentication based on orientation enhancement
Veröffentlicht in Electronics letters
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Infrared hand dorsum images for identification
Veröffentlicht in Electronics letters
VolltextArtikel -
20