-
1
Encapsulation of Lipid-Soluble Bioactives by Nanoemulsions
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Apples and Apple By-Products: Antioxidant Properties and Food Applications
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Antimicrobial Effect of Picea abies Extracts on E. coli Growth
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
11
-
12
Microalgae Proteins as Sustainable Ingredients in Novel Foods: Recent Developments and Challenges
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
13
Optimized Identification of Triacylglycerols in Milk by HPLC-HRMS
Veröffentlicht in Food analytical methods
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
High pressure carbon dioxide pasteurization of fresh-cut carrot
Veröffentlicht in The Journal of supercritical fluids
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Multiple Light Scattering Measurements for Online Monitoring of Milk Fermentation
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
20