-
1
DRYING KINETICS OF BARU FRUITS (Dipteryx alata Vogel)
Veröffentlicht in Engenharia agrícola
VolltextArtikel -
2
THERMODYNAMIC PROPERTIES OF BARU FRUITS (Dipteryx alata Vogel)
Veröffentlicht in Engenharia agrícola
VolltextArtikel -
3
DRYING KINETICS OF THE SLICED PULP OF BIOFORTIFIED SWEET POTATO (Ipomoea batatas L.)
Veröffentlicht in Engenharia agrícola
VolltextArtikel -
4
USE OF AIC AND BIC IN DESORPTION ISOTHERMS OF TAMARIND SEEDS (Tamarindus indica L.)
Veröffentlicht in Engenharia agrícola
VolltextArtikel -
5
THERMODYNAMIC PROPERTIES OF TAMARIND SEEDS (Tamarindus indica L.)
Veröffentlicht in Engenharia agrícola
VolltextArtikel -
6
-
7
Hygroscopicity of baru (Dipteryx alata Vogel) fruit
Veröffentlicht in Revista brasileira de engenharia agrícola e ambiental
VolltextArtikel -
8
LIQUID DIFFUSION DURING DRYING OF SORGHUM GRAINS UNDER DIFFERENT CONDITIONS
Veröffentlicht in Engenharia agrícola
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Drying kinetics of 'gueroba'
Veröffentlicht in Revista brasileira de engenharia agrícola e ambiental
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Desorption isotherms and isosteric heat of araticum
Veröffentlicht in Revista brasileira de engenharia agrícola e ambiental
VolltextArtikel -
17
-
18
Hygroscopicity of baru
Veröffentlicht in Revista brasileira de engenharia agrícola e ambiental
VolltextArtikel -
19
-
20