-
1
-
2
-
3
-
4
Processing tomato quality as affected by irrigation scheduling
Veröffentlicht in Scientia horticulturae
VolltextArtikel -
5
Recent Updates on the Use of Agro-Food Waste for Biogas Production
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Gluten-Free Brewing: Issues and Perspectives
Veröffentlicht in Fermentation (Basel)
VolltextArtikel -
9
-
10
Microencapsulation as a Tool for the Formulation of Functional Foods: The Phytosterols' Case Study
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Strategies for Producing Low FODMAPs Foodstuffs: Challenges and Perspectives
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
17
Conventional and organic foods: A comparison focused on animal products
Veröffentlicht in Cogent food & agriculture
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Focus on gluten free biscuits: Ingredients and issues
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel