-
1
Fungi, mycotoxins and phytoalexin in peanut varieties, during plant growth in the field
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Evaluation of antifungal activity of seaweed extracts
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
7
Mycotoxins Detection by Chromatography
Veröffentlicht in Recent patents on food, nutrition & agriculture
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Chemical constituents from Ouratea parviflora
Veröffentlicht in Biochemical systematics and ecology
VolltextArtikel -
13
Inhibition of lens aldose reductase by biflavones from Ouratea spectabilis
Veröffentlicht in Planta medica
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
A resveratrol dimer from Parthenocissus tricuspidata
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19