-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Absorption spectra of the grain of maize with different phenotypes
Veröffentlicht in Chemistry of natural compounds
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Spectroscopy of maize proteins II. Albumins
Veröffentlicht in Chemistry of natural compounds
VolltextArtikel -
15
Spectroscopy of maize proteins I. Molecular forms of the trypsin inhibitor
Veröffentlicht in Chemistry of natural compounds
VolltextArtikel -
16
Spectral-fluorescent properties of maize grain trypsin inhibitor
Veröffentlicht in Chemistry of natural compounds
VolltextArtikel -
17
Circular dichroism spectra of the protein fractions of maize
Veröffentlicht in Chemistry of natural compounds
VolltextArtikel -
18
Comparative investigation of zein isolated from gluten by various methods
Veröffentlicht in Chemistry of natural compounds
VolltextArtikel -
19
-
20
Isolation and characterization of a zein polypeptide
Veröffentlicht in Chemistry of natural compounds
VolltextArtikel