-
1
Use of High-pressure Processing for Oyster Shucking and Shelf-life Extension
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
Gelation of surimi by high hydrostatic pressure
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Pulsed ultra high pressure treatments for pasteurization of pineapple juice
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
Ultra-high pressure pasteurization of fresh cut pineapple
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Unit operations for generation of intact or unit kernels of sweet corn
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
How to describe a food process for quality control
Veröffentlicht in Journal of foodservice systems
VolltextArtikel -
17
-
18
idea for precisely controlling the water activity in test ing chambers
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
19
centrifugal fluidized bed. 2. drying studies on piece-form foods
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20
Preparation of quick-cooking rice products using a centrifugal fluidized bed
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel