-
1
Hedonic Response to Fish in Preschoolers
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
2
-
3
HEDONIC RESPONSE TO CHEESE IN PRESCHOOLERS
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
4
Consumer interest in specialty beers in three European markets
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
5
An investigation on the appropriateness of chocolate to match tea and coffee
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
6
-
7
An investigation of matches of bottom fermented red beers with cheeses
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
SENSORY MAPPING OF BEERS ON SALE IN THE ITALIAN MARKET
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Recent applications of biotechnology in wine production
Veröffentlicht in Biotechnology progress
VolltextArtikel -
15
Optimisation of long-term activated-sludge treatment of winery wastewater
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel -
16
-
17
Bulk sparkling wine production by external encapsulated yeast bioreactor
Veröffentlicht in Biotechnology letters
VolltextArtikel -
18
-
19