-
1
-
2
Three New Escherichia coli Phages from the Human Gut Show Promising Potential for Phage Therapy
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Effect of reduction of sodium content on the microbial ecology of Edam cheese samples
Veröffentlicht in AMB Express
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Microbial composition of sweetness-enhanced yoghurt during fermentation and storage
Veröffentlicht in AMB Express
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Current Research on Small Circular Molecules: A Comprehensive Overview on SPHINX/BMMF
Veröffentlicht in Genes
VolltextArtikel -
12
-
13
Diversity and applications of Bacillus bacteriocins
Veröffentlicht in FEMS microbiology reviews
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
African fermented foods and probiotics
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
17
-
18
Biodiversity of Streptococcus thermophilus Phages in Global Dairy Fermentations
Veröffentlicht in Viruses
VolltextArtikel -
19
Isolation and Characterization of Lactobacillus brevis Phages
Veröffentlicht in Viruses
VolltextArtikel -
20