-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
INSTRUMENTAL FLAVOR ANALYSIS OF MEAT PRODUCTS CONTAINING COTTONSEED PROTEINS
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
-
7
Some derivatives of 5‐eicosenoic acid
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
8
-
9
Isolation of methyl cis, cis‐5 , 13‐docosadienoate from Limnanthes douglasii oil
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
10
Isolation of methylcis, cis‐5, 13‐docosadienoate fromLimnanthes douglasii oil
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
11
Antimycotic activity of some fatty acid derivatives
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
12
Preparation of petroselinic acid
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20