-
1
Design of Double Emulsions by Osmotic Pressure Tailoring
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
2
How can science help to create new value in coffee?
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
3
-
4
Sterol surfactants: from synthesis to applications
Veröffentlicht in Advances in colloid and interface science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
The kinetics of coffee aroma extraction
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
8
The Physicochemical Behavior of Phytosterol Ethoxylates
Veröffentlicht in Journal of colloid and interface science
VolltextArtikel -
9
Interactions between Lipases and Amphiphiles at Interfaces
Veröffentlicht in Journal of surfactants and detergents
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Fatty amide ethoxylates: Synthesis and self‐assembly
Veröffentlicht in Journal of surfactants and detergents
VolltextArtikel -
14
-
15
Low-density lipoprotein analysis in microchip capillary electrophoresis systems
Veröffentlicht in Electrophoresis
VolltextArtikel -
16
Interaction of Rhizomucor miehei Lipase with an Amphoteric Surfactant at Different pH Values
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20