-
1
Cold temperature adaptation and growth of microorganisms
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Thermal resistance of Aeromonas hydrophila in liquid whole egg
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
6
-
7
Heat resistance and growth of Listeria monocytogenes in liquid whole egg
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Listeria species in commercially broken raw liquid whole egg
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Isolation of RNA and DNA fragments using diatomaceous earth
Veröffentlicht in Biotechnology techniques
VolltextArtikel -
17
Presence of calmodulin‐like calcium‐binding protein in Bacillus cereus T spores
Veröffentlicht in FEMS microbiology letters
VolltextArtikel -
18
Assessment of foodborne microbial risks
Veröffentlicht in Clinical microbiology newsletter
VolltextArtikel -
19
Heat Resistance and Growth of Listeria monocytogenes in Liquid Whole Egg 1, 2
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
20
Listeria Species in Commercially Broken Raw Liquid Whole Egg 1, 2
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel