-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Quality of deli-style turkey enriched with plant sterols
Veröffentlicht in Food science and technology international
VolltextArtikel -
6
The tenderisation of shin beef using a citrus juice marinade
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
7
-
8
Meat quality of steers finished on autumn grass, grass silage or concentrate-based diets
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Physical Properties of WPI Films Plasticized with Glycerol, Xylitol, or Sorbitol
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Oxymyoglobin Oxidation and Lipid Oxidation in Bovine Muscle-Mechanistic Studies
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
-
17
Physical properties and sensory evaluation of WPI films of varying thickness
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
18
-
19
Effect of soya oil and glycerol on physical properties of composite WPI films
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
20
Colour of muscle from 18-month-old steers given long-term daily exercise
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel