-
1
-
2
-
3
Quantitative Characterization of Polar Lipids from Wheat Whole Meal, Flour, and Starch
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
4
Variation in polar lipids located on the surface of wheat starch
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
5
-
6
Registration of ‘NW13493’ hard white winter wheat
Veröffentlicht in Journal of plant registrations
VolltextArtikel -
7
Optimization of colour in commercial port blends
Veröffentlicht in Journal of food technology
VolltextArtikel -
8
Optimization of colour in commercial port blends
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
How much theanine in a cup of tea? Effects of tea type and method of preparation
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Silica Particles: A Novel Drug-Delivery System
Veröffentlicht in Advanced materials (Weinheim)
VolltextArtikel -
20
Strigolactones and their crosstalk with other phytohormones
Veröffentlicht in Annals of botany
VolltextArtikel