-
1
-
2
Solar drying of residue from Brazil nut processing
Veröffentlicht in Revista brasileira de tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
3
VISCOSIDADE APARENTE DA POLPA DE MURTA INTEGRAL EM DIFERENTES TEMPERATURAS
Veröffentlicht in Caatinga
VolltextArtikel -
4
-
5
Germination on the nutritional properties of seeds of four melon varieties
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
6
Construção de um colorímetro de baixo custo para uso em produtos agrícolas
Veröffentlicht in Comunicata Scientiae
VolltextArtikel -
7
-
8
Cinética de secagem em camada de espuma da polpa da manga cv. Haden
Veröffentlicht in Comunicata Scientiae
VolltextArtikel -
9
Optimization of Extraction Method of Anthocyanins from Red Cabbage
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
COMPORTAMENTO REOLÓGICO DA POLPA DE MURTA COM MALTODEXTRINA
Veröffentlicht in Engenharia na agricultura
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Isolation and characterization of starch from pitomba endocarp
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
19
Influence of Dehydration Temperature on Obtaining Chia and Okra Powder Mucilage
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
20