-
1
-
2
-
3
Evolution of acid phosphatase activity of honeys from different climates
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
Enzymatic Determination of Total d-Gluconic Acid in Honey
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
Acaricide residues in honeys from Galicia (N.W. Spain)
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
7
Enzymatic Determination of Galactose and Lactose in Honey
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
8
Evolution of fructose and glucose in honey over one year: influence of induced granulation
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Acaricide residues in honey: analytical methods and levels found
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
14
Enzymatic Determination of Galactose and Lactose in Honey
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20