-
1
-
2
The 4D Einstein–Gauss–Bonnet theory of gravity: a review
Veröffentlicht in Classical and quantum gravity
VolltextArtikel -
3
Charged black holes in AdS spaces in 4D Einstein Gauss-Bonnet gravity
Veröffentlicht in Physics letters. B
VolltextArtikel -
4
Enzymes in Food Processing: A Condensed Overview on Strategies for Better Biocatalysts
Veröffentlicht in Enzyme Research
VolltextArtikel -
5
Pan-cancer single-cell RNA-seq identifies recurring programs of cellular heterogeneity
Veröffentlicht in Nature genetics
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Interactions of arabinan-rich pectic polysaccharides with polyphenols
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
9
-
10
Miniaturization in biocatalysis
Veröffentlicht in International journal of molecular sciences
VolltextArtikel -
11
Revisiting the chemistry of apple pomace polyphenols
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
12
A new approach and code for spinning black holes in modified gravity
Veröffentlicht in Classical and quantum gravity
VolltextArtikel -
13
The Antidiabetic Effect of Grape Pomace Polysaccharide-Polyphenol Complexes
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
14
The hydrophobic polysaccharides of apple pomace
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
15
Interaction of wine mannoproteins and arabinogalactans with anthocyanins
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
16
Enzyme Immobilization and Co-Immobilization: Main Framework, Advances and Some Applications
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20